Manukaméz virágporralA virágpor az apiterápia jelentős gyógyító hatású terméke, melyet a méhek gyűjtenek. Ez különböző színű virágporok, magas biológiai értékkel rendelkeznek, jelentős energiaforrások, nemcsak a méhek, de az ember számára is. A virágpor és a manuka méz együttesen fogyasztva, energiabombaként fejtik ki hatásukat a testünkben. A virágpor megnöveli a manuka méznek az energetizáló hatását, mind a fizikai erő mind az agyműködés növekszik.

A virágport és a manukát lehet egymás után fogyasztani, de akár keveréket is készíthetünk belőlük. A virágpor fehérjékkel segíti ki a manuka jótékony hatásait, mely fehérjék a virágporban a szervezet számára könnyen emészthetők.

Fogyókúra

Reggelente fél órával a reggeli előtt, fogyasszunk manuka mézet fahéjjal és virágporral keverve. A keverék rendszeres fogyasztásával jelentősen csökkenthető a túlsúlyosság veszélye, csökken a zsírlerakódás mennyisége.

Antioxidáns hatás

A virágpor egy rendkívül koncentrált eledel, mely tömegében kis mennyiségben tartalmaz nagy mennyiségű vitamint, ásványi anyagot, nyomelemet, növényi fehérjét és jó minőségű flavonoidot.

A manuka méz virágporral fogyasztva, felerősítik egymás antioxidáns erejét. Manuka + VirágporErősebb védelmet adnak át a sejteknek, fokozott vitalitást érzünk, magasabb lessz a stressztűrő képességünk.

Súlyos betegségeknél, így például, daganatos betegeknek érdemes a manukát a virágporral együtt fogyasztani.

A manuka hatásairól itt olvashat

Vitamin készlet feltöltése

Ha szeretné vitamin, ásványi anyag és nyomelem készleteit feltölteni, és a feltöltődést maximalizálni, érdemes a manuka méz mellé a virágport fogyasztani. A virágporban jelen van az összes szervezet számára elengedhetetlen aminosav is.

Erőnlét növelés

Manuka egészségA regeteg féle vitamin, nyomelem, fehérje és ásványi anyag a virágporban, kiegyenlíti az oxigén szállítást is az egész érhálózatunkban. A manuka mézben és a virágporban lévő cukrokat a szervezet könnyen feldolgozza. A legtöbb fogyasztó jelentős erőnlét növekedést tapasztalt a virágpor és a manukaméz együttes fogyasztása során. Többet tudtak teljesíteni mind a fizikai mind a szellemi munkájuk során.

Immunerősítés

A virágpor fokozza a szervezet öngyógyító erejét, az immunrendszer megerősödik a virágpor kúrák alatt. A manuka méz erős banktérium és gomba pusztító hatásai pedig megtámogatják a virágpor nagy tápanyagbombáját amelyet a szervezet számára biztosít. A manuka biztosítja a virágpor vitaminjainak, a hatékonyabb hasznosulását a szervezetben. A maximális immunerősítést a méhpempő bekapcsolásával érhetjük el. A virágpor, a méhpempő és a manuka méz együttes fogyasztása, rendkívül hatékony immunerősítést jelent a testünk számára.

Emésztés

Virágpor kedvező hatást fejt ki az emésztőszervekre és a prosztata problémákra, cukorbetegségre, segíti a táplálékok gyorsabb, és hatásosabb felszívódását. A manuka mézzel együtt fogyasztott virágpor nagyon jó hatású a legtöbb bélrendszeri és gyomor problémára, a reflux-tól kezdve egészen a súlyosabb betegségekig, mint amilyen a gyomorfekély. A virágpor béltisztítóként is hat.

2010 © Minden jog fenntartva