Vélemények a manukamézről

Kérem vegye figyelembe: az eredmény nem garantált és egyénenként eltérhet!Nagy Róbert - Pécs - Gyomor
A gyomrom rendbetétele miatt vettem Önöktől manukát a 20-asat. A gyomrom és az egész emésztő rendszerem már 10 éve elég rossz állapotba van. Csak hogy az állapotomról képet kapjanak, már egy ideje savlekötőket szedek, sokat megy a hasam és voltak fájdalmaim is. Korábban a sót, a fűszeres és füstölt ételeket is fel kellett adnom. 3 darabbal rendeltem. Az elején naponta kétszer ettem belőle egy kanáal reggel és délután. Most, kb. 1,5 hónap után érzem volt az első hetem az elmult 10 évben, hogy kifejezetten jó volt a közérzetem és éreztem, hogy a gyomrom nyugodt és kiegyensúlyozott. Meg vagyok elégedve a termékekkel, jól kivehető ennek a méznek a speciális hatása, mert én korábban próbálkoztam hazai mézekkel is, kisebb nagyobb sikerrel. Én úgy gondolom, hogy ez a jóval erősebb baktérium és gomba ellenes hatás az ami miatt érdemes gyomorbajokkal küszködőknek fogyasztani a manukamézet. Következő hónapban újra rendelek.

Szél Emese - Szeged - Bőr
Sokat olvastam a manukaméznek a bőrre való jótékony hatású, mert bőröm durva hámló és viszkető, sokat bajlódtam vele, főként a kezeimen. Nem ekcémám van de hasonló hozzá. Nagyon meglepdőtem mert már az első felkenés után érezhető és látható változásokat hozott.. 30 percekre kentem fel az elején a bőrömre, de most már olyat is csinálok, hogy fél napig fent van úgy hogy körbeveszem kötéssel. Bőröm gyakorlatilag 3 hét után majdnem teljesen meggyógyult. Ez a manuka tényleg nagyon jó, nem gondoltam volna. Üdvözlettel, Emese.

Horváth Kiss Erzsébet - Érd -Budapest
A férjemet tavaly h-pylori baktériumos fertőzéssel vitték korházba. IBS és savas reflux-ja is volt. Egy 2 hetes antibiotikumos kúra után tavaly novemberben végül kiderült, hogy a fertőzésnek kutya baja, ugyanúgy ott van a szervezetében. Az antibiotikumok annyira tönkre tették, hogy december közepében már nagyon fáradt volt minden nap, alig volt ereje és a kedve is elment az élettől. A manuka mézet karácsony után rendeltük meg. Én bizakodó voltam ő, azonban nem hitt benne. Január közepéig intenzív ütemben elfogyasztott egy üveggel, miközben állapota egyre javult. Január végén már nagyon jól volt, ekkor már a második üveg manukát etettem vele. Az életkedve visszatért. Februárban volt újra orvosnál és kiderült, hogy nincs már meg a ferőztés. Nagyon megörültünk! Merem ajánlani azóta a szomszédoknak is a terméket. Szerintem a fertőzéses betegségeknél nagy segítség lehet.

Debreceni Zoltánné - Győr - Immunerősítés
Családomban mindenki gyenge immunrendszerrel küszködik. Édesanyám, férjem, a fiam a lányom és én is. Általában ha valaki beteg lesz, megáfzik akkor utána a többieken is végigmegy a nátha. Vitaminokat szedünk már évek óta, viszont teljesen sosem tudjuk elkerülni a téli lebetegedési szezont. A manukáról ismerősöm beszélt egyik hétvégén Komáromban. Sok jót mondott róla, így döntöttünk, hogy rendelünk belőle. Ami látványos, hogy el lehet vele kerülni a mefázást és a torokfájást is. A télen szedtük először, és nem voltunk megfázva szinte egyáltalán. A férjem köhögöt picit, de 1 nap alatt a manukamézzel elmulasztottuk. Mézet mi korábban is ettünk, pláne ha a torokfájás is volt a megfázás alatt, de ilyen gyorsan nem gondotlam volna hogy ki tudja gyógyítani a férjemet. A gyerekeimnek adtam minden nap iskolába menet és az a jó benne, hogy édes így gond nélkül megeszik. Érdemes kipróbálni a manukamézet, mert olvastam róla, hogy vannak országok ahol már gyógyszerként kezelik.

Takács Lilla - Szombathely - Megfázás, Allergia
Rendeltem az Önök oldaláról manukát, 16-osat, mert jókat hallottam róla munkatársaimtól. Én sokszor nyáron is megfázok, náthás vagyok, influenzás, enyhe allergiám is van. Azt tudom mondani, hogy a tünetek első jelei után ha beveszek egy kiskanál manuka mézet 5-6 óránként nem erősödik fel a nátha, nem jön elő az orrfolyásom és a torkom se fájdul meg. Szoktam méhpempőt is keverni bele és úgy fogyasztom.

Dárdai Szilvia - Nyíregyháza - Sebkezelés állatnál
A macskámnak volt egy műttétje, a lábán keletkezett egy nagy csomó, azt távolították el. A sebet manukával kenegettem neki, rá kötést helyeztem. A seb 6-7 nap alatt nagyon jól begyógyult, nem fertőzödött el.

Nagyné Szupka Anna - Szombathely - Torok, Megfázás
Begyulladt torokra fogyasztottam először manukamézet a barátnőmnél egyik télen. Kifejezetten meglepődtem, hogy másnap szinte egyáltalán nem éreztem a gyulladt torkot. Pár hónappal később én is rendeltem manukamézet méhpempővel együtt. Mind a kettőf fogyasztja a család. 2 hónapig ettük őket, nem lettünk betegek akkor sem amikor a munkahelyemen mindenki lebetegedett.

Pásztor Kamilla - Budapest - Akné, Pattanások
A bőröm enyhén zsíros, sokszor jelentkeznek pattanások rajta. Arcpakolásokat szoktam készíteni krémekből, méhpempőből és manuka mézből. A pakolást felhelyezem az arcomra 30 percere, majd lemosom melegvízzel. Az arcomon szembetűnő a változás, minden kezelés után. Havonta 2-3 ilyen pakolást csinálok. A pattanásaim gyakorlatilag teljesen eltüntetek.

Bujdosó Anita - Budapest - Immunerősítés, Gyomor, Allergia
Immunerősítésre próbáltuk ki a manukát, a méhpempőt és a virágport. Mindegyikből fogyasztunk én és a férjem is reggelente munkába menet előtt. Sok energiánk van ezektől a termékektől, érezzük a vitalitást. Nekem az emésztésem sokat javult a termékektől, a rendszertelen székletek most már napi egyre redukálódtak és rendszeresen reggelente jelentkeznek. A férjemnél a leg látványosabb az volt eddig, hogy az allergiája alig jött ki tavasszal, amiből arra következtetünk, hogy megerősödött az immunrendszere. A pollen szezonra teljesen fel voltunk készülve, gyógyszerekkel, zsebkendőkkel, cseppekkel és nagy meglepetésünkre alig kellett használnia neki.

Herczegh Zoltán - Székesfehérvár - Energia
Látványos javulást éreztem a mindennapjaimban a manuka mézük és a méhpempőjüknek a fogyasztásakor. 1 hónapig ettem a két terméket. Már a második napon éreztem a felszabaduló plusz energiákat. Fizikai munkát végzet egész nap raktárban irányítom az embereimet, fel alá rohangálok és általában fáradtan érkezem haza minden nap. Most vagyok a harmadik hónapban, azt hittem egy idő után elmulik a termékek hatása de nem így van. Most fogyasztom a 2. üveg manukámat - a méhpempőből még van - és továbbra is energikusnak érzem magamat. A feleségem is örül neki, mert így miiután hazaérkezek még teljes erőbedobással részt tudok venni a házi munkákban is. Van egy kertünk, 2 nap alatt beveteményeztük, és alig áradtam el. Már a nejem is eszi. Hamarosan rendelünk.

blubell - Nők lapja café - Gyermek
Szia. Itt, Angliában nagyon elterjedt a Manuka méz. Immunerősítő hatása van, de nem csodaszer. Messze nem 12000Ft kilója, jóval olcsóbb. Én is adom a nagyobbik lányomnak (a kicsi még nem ehet mézet). Különböző koncentrátumban létezik. 5-10-15x. Napi egy kiskanállal nyalogat el, és tényleg nem beteges. Hogy ez most a méz hatása-e, vagy alapból erős az immunrendszere, nem tudom.

Bedőcs Zita - Kecskemét - Gombás fertőzés
A lábgombámat kezeltem manuka mézzel. Nagyon csúnyán néztek ki mindkét lábamon a körmök, még 2 hónappal ezelőtt. Ecsetelős cseppeket használtam és manukamézet. A manukát rátettem és bekötöztem jópár órára. Az első változásokat 2 hét után láttam, kezdtek eltünni a körmömről a gombák.

Szőlősiné Marietta - Mosonmagyaróvár - Fogak és Íny
Gyakran járok fogkő leszedésre. Olvastam egy tudományos szaklapban, a fogak és az íny védelméről szóló cikket, ahol meg volt említve a manukaméz is. A fogínyemet kenem rendszeresen manuka mézzel, amúgy meg jó immunerősítésre is. Legalább csökkentem a lebetegedés valószínűségét is.

Tóth Ágnes - Debrecen - Megfázás, Gyulladás
Tüdőgyulladást kapott a kisebbik lányom. Csak nagyon kevés antibiotikumot adtunk neki, annál inkább gyógyfüveket és manuka mézet. Kevesebb mint 1 hét alatt kigyógyult a betegségből. Naponta 3x adtam neki egy kiskanál manukát a 16-osból. Délelőtt és délután erdei mézet evett. Propoliszt is használtunk, mert közben a torka is megfájdult. A manukaméz azért jó, mert a gyerekek jókedvel fogyasztják, mondhatni egy jókedvel fogyasztható gyógyszer.

anyuszka - Nők lapja café - Influenza
Erről a mézről csak nemrég beszélt a barátnőm, most vette a múlthéten és áradozik róla, hogy milyen hamar kihozta az influenzából és mást nem is szedett mellé...

Agócsné Gál Renáta - Budapest - Hajhullás
Hajpakolásba raktam bele a 16-os manukát + fahéjat. 3 hétig hetente 2x csináltam plusz fogyasztottam is belőle minden nap. Sokat javult a hajam állapota, ezt a fésűm bizonyítja.

Csendes Noémi - Tatabánya - Immunerősítés
Immunerősítésre rendeltünk manuka mézet és méhpempőt. Teljesen meg vagyunk elégedve ezekkel a termékekkel, kirívóan jók a hatásaik és ezt azért tudom mondani, mert családommal sokminden mást is kipróbáltunk már.

2010 © Minden jog fenntartva
Kérem értesítsenek, ha vannak akciók